Bel Ons: 0174-384138 - Mail info@henkdevisser.nl

Oogmeting.

Nauwkeurige oogmeting

Uitgevoerd door de beste gediplomeerde opticiens

 

Onze optiek beschikt over de meest nieuwe, technologische apparatuur om een exacte oogmeting te verrichten en de gezondheid van uw ogen te beoordelen. We meten per netvlieskwadrant, waardoor we elke minimale oogstandafwijking direct kunnen waarnemen.

 

Exacte waarden vaststellen

Doordat we met uiterst geavanceerde apparatuur werken, is het mogelijk om u meteen een schermafbeelding van uw nieuwe bril te laten zien. Zo weet u vooraf precies wat u koopt. Ook kunnen we uw oude bril inscannen en de waardes van uw oude bril vergelijken met uw nieuwe bril. Daarna stellen we de exacte nieuwe waarden vast, zodat u zeker weet dat uw nieuwe bril exact de juiste sterkte heeft.

 

Aangesloten bij de NUVO en ANVC
Een goede oogmeting is meer dan het drukken op een paar knoppen. Het is iets waar een gedegen opleiding aan vooraf gaat. Als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist staan wij garant voor een perfecte oogmeting en een vakkundig advies. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven en de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten.

Langskomen voor een oogdrukmeting?

Back to Top